Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Варипаєв О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Варипаєв О. М. 
Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 250-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__37
Попередній перегляд:   Завантажити - 646.596 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Варипаєв О. М. 
Ціннісні орієнтації як визначальний компонент формування структури світогляду студентської молоді [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, І. П. Котелевська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 295-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 799.821 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Варипаєв О. М. 
Тенденція розвитку гендерних процесів на початку ХХІ століття в Україні та західних країнах [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, М. В. Обозна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 308-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 982.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Варипаєв О. М. 
Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 614-621. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_87
Попередній перегляд:   Завантажити - 175.798 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Варипаєв О. М. 
Головні принципи та форми культури обслуговування в сервісному суспільстві [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 586-593. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_2_89
Попередній перегляд:   Завантажити - 177.232 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Варипаєв О. М. 
Сучасний стан духовних потреб та проблеми ціннісної орієнтації молоді [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, В. В. Гузенко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 616-621. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_2_93
Попередній перегляд:   Завантажити - 165.177 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Варипаєв О. М. 
Стратегії сервісу в готельному та ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 620-626. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_87
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.306 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Варипаєв О. М. 
Стратегії споживання у колишньому радянському та пострадянському періодах за моделлю "суспільства споживання" Ж. Бодрійяра [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 727-733. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_104
Попередній перегляд:   Завантажити - 193.801 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Варипаєв О. М. 
Культура "суспільства споживання" у маркетингових та соціально-філософських дослідженнях [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, В. Л. Соболев // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 714-721. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_105
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.695 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Варипаєв О. М. 
Сучасні стратегії споживання: філософське обґрунтування та методологічний аналіз [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 726-735. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_107
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.688 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Варипаєв О. М. 
Мотиваційні аспекти поведінки споживачів: соціально-філософський аналіз [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Т. В. Андреєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 607-613. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_85
Попередній перегляд:   Завантажити - 172.642 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Варипаєв О. М. 
Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 319-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__47
Попередній перегляд:   Завантажити - 258.142 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Варипаєв О. М. 
Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в "суспільстві сервісу" [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 325-331. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.74 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Варипаєв О. М. 
Дослідження стратегій споживання на прикладі торговельно-розважального центру [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 2. - С. 295-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_2_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 295.398 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Варипаєв О. М. 
Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачівна прикладі національного ресторану [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_1(2)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 167.307 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Варипаєв О. М 
Постнекласичний підхід до сучасної філософії освіти [Електронний ресурс] / О. М Варипаєв, Г. В. Запаренко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 215-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_1(2)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.088 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Малюк Л. П. 
Сервісологія в системі наукового знання [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв. // Економіка. Управління. Інновації. Серія : Економічні науки. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2016_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 358.431 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Малюк Л. П. 
Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 216-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 292.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Варипаєв О. М. 
Загальнофілософські аспекти споживацької поведінки [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 234-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.045 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Варипаєв О. М. 
Розвиток та головні доктрини філософії їжі в античності [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2016. - Вип. 1. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2016_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.716 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського