Пошуковий запит: (<.>A=Варипаєв О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Варипаєв О. М. Методологія навчального процесу при вивченні сфери послуг закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 250-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__37
|
2. |
Варипаєв О. М. Ціннісні орієнтації як визначальний компонент формування структури світогляду студентської молоді [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, І. П. Котелевська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 295-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__44
|
3. |
Варипаєв О. М. Тенденція розвитку гендерних процесів на початку ХХІ століття в Україні та західних країнах [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, М. В. Обозна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 308-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__46
|
4. |
Варипаєв О. М. Готельний та ресторанний бізнес як складова індустрії гостинності [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 614-621. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_87
|
5. |
Варипаєв О. М. Головні принципи та форми культури обслуговування в сервісному суспільстві [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 586-593. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_2_89
|
6. |
Варипаєв О. М. Сучасний стан духовних потреб та проблеми ціннісної орієнтації молоді [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, В. В. Гузенко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 616-621. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_2_93
|
7. |
Варипаєв О. М. Стратегії сервісу в готельному та ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 620-626. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_87
|
8. |
Варипаєв О. М. Стратегії споживання у колишньому радянському та пострадянському періодах за моделлю "суспільства споживання" Ж. Бодрійяра [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 727-733. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_104
|
9. |
Варипаєв О. М. Культура "суспільства споживання" у маркетингових та соціально-філософських дослідженнях [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, В. Л. Соболев // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 714-721. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_105
|
10. |
Варипаєв О. М. Сучасні стратегії споживання: філософське обґрунтування та методологічний аналіз [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 726-735. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_107
|
11. |
Варипаєв О. М. Мотиваційні аспекти поведінки споживачів: соціально-філософський аналіз [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Т. В. Андреєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 607-613. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_85
|
12. |
Варипаєв О. М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 319-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__47
|
13. |
Варипаєв О. М. Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в "суспільстві сервісу" [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 325-331. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__48
|
14. |
Варипаєв О. М. Дослідження стратегій споживання на прикладі торговельно-розважального центру [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 2. - С. 295-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_2_43
|
15. |
Варипаєв О. М. Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачівна прикладі національного ресторану [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_1(2)__26
|
16. |
Варипаєв О. М Постнекласичний підхід до сучасної філософії освіти [Електронний ресурс] / О. М Варипаєв, Г. В. Запаренко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 215-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_1(2)__33
|
17. |
Малюк Л. П. Сервісологія в системі наукового знання [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв. // Економіка. Управління. Інновації. Серія : Економічні науки. - 2016. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2016_2_15
|
18. |
Малюк Л. П. Теоретичні засади та загальні принципи безпеки послуг у готелях [Електронний ресурс] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 216-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_23
|
19. |
Варипаєв О. М. Загальнофілософські аспекти споживацької поведінки [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 1. - С. 234-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_1_25
|
20. |
Варипаєв О. М. Розвиток та головні доктрини філософії їжі в античності [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2016. - Вип. 1. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2016_1_24
|
| |